Zoekmachine optimalisatie

Start met het aanvragen van een GRATIS SEO check. Wij analyseren je website om te zien hoe we je online vindbaarheid kunnen vergroten.

Jouw lokale seo experts

Wij zijn er om SEO transparant, simpel en benaderbaar te maken voor al onze klanten.

Ondersteund door een wereldwijd netwerk van SEO experts zijn wij de ideale partner om jouw bedrijf in elke fase te helpen bij het creëren van meer traffic naar je website. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is complex en constant in beweging.. We creëren niet alleen prachtig en creatieve websites, maar we zorgen er ook voor dat de websites technisch gezien helemaal in orde zijn.

Dit betekent dat je bij ons altijd kan langskomen voor een vraag, ons kan bellen of een e-mail kan sturen. Laten we samen jouw online vindbaarheid en groei bespreken. Maar voordat we beginnen, vraag jij je misschien af: Wat is SEO en waarom is het zo belangrijk?

Download de gratis SEO Gids!

Wat is SEO?

We willen allemaal zo hoog mogelijk in Google worden weergegeven met ons bedrijf of website.

Er zijn dingen die we kunnen doen om Google en andere zoekmachines jouw website een hogere prioriteit te laten geven en zo uiteindelijk je vindbaarheid te verbeteren. SEO is lastig te begrijpen en verandert continu. We willen het graag zo transparant mogelijk voor je maken. Het komt neer op twee dingen die je goed moet doen: Relevantie en Autoriteit.

Relevantie

Kan Google je website makkelijk lezen en denkt het dat de inhoud goed genoeg en relevant is? Het ontwerpen van een technisch goede en simpele website helpt zoekmachines enorm bij het vergroten van je online vindbaarheid. Maar vergeet vooral je bezoekers niet. Door zeker te weten dat informatie relevant en bruikbaar is voor waar zij naar zoeken is net zo belangrijk. Ook is een uitstekende gebruikerservaring hierin erg belangrijk. Dit staat bekent als ‘on-page SEO’.

Autoriteit

Hoe goed vertrouwen zoekmachines, zoals Google, je website? Want deze ‘autoriteit’ bepaalt mede hoe hoog je weergegeven wordt. Dus hoe vaker anderen naar je website en content linken, hoe betrouwbaarder je bent. Dit staat algemeen bekent als ‘off-page SEO’. Zowel ‘on-page’ als ‘off-page’ SEO vereisen continu aandacht om optimaal te functioneren.

Wat zijn de voordelen?

Verkoop je prachtige goederen of onmisbare diensten?

Conversie verhogend!

Een website goed weergeven op mobiele apparaten en desktops betekent een responsive website dat de ervaring van jouw bezoekers beter maakt. Het is dus waarschijnlijker dat ze vinden waar ze naar op zoek zijn.

U

100% zoekmachine geschikt

Bereik een groter publiek! Zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites. Zorg ervoor dat je op mobiele zoekopdrachten van Google goed wordt weergegeven in de rankings.

j

Makkelijk aan te passen

Alle Nettl websites worden op maat gemaakt en geleverd met een goed ingebouwd content management systeem. Bewerk eenvoudig teksten, voeg pagina’s toe en update afbeeldingen, zonder extra kosten.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze werkwijze; professioneel en doeltreffend. Want een goed functionerende én gebruiksvriendelijke website is cruciaal voor een succesvol bedrijf!

y

1. Doe GRATIS check

Start met het aanvragen van een GRATIS SEO check. We analyseren je website om te zien hoe we je online vindbaarheid kunnen vergroten.

2. Samen aan de slag

We gaan je niet vervelen met een lading technische informatie. Wel krijg je van ons een no-nonsense visie over de mogelijke verbeteringen.

3. Advies SEO pakket

Je ontvangt een voorstel voor een pakket met daarin duidelijk beschreven wat we elke maand aan je website doen om de online vindbaarheid te verbeteren.

4. SEO Heldendom - Top Ranking -

We starten het project en zodra je SEO pakket gelanceerd is, krijg je van ons regelmatig updates over de groei die je website doormaakt.

Maak een afspraak!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!