Print & Drukwerk

Nettl; gespecialiseerd in digitaal printen en hoogwaardig drukwerk!

De beste oplossingen op het gebied van printen en drukken. Nettl Den Bosch werkt met een team van ervaren vakmensen. Wij combineren vakmanschap met de technologie van de toekomst. Van mailings tot magazines, van huistijldrukwerk tot readers en van rapporten tot boeken. Alles vanaf één oplage te bestellen en te personaliseren.

:print

Psst. Wil je een geheim weten? We hebben iets dat we met je willen delen…

We weten dat drukwerk een groot deel van de marketingmix blijft voor veel bedrijven. Niets werkt beter dan een fysiek geproduceerde brochure om mensen over te halen en potentiele klanten te beïnvloeden. En we weten dat sommige bedrijven een fortuin in rekening brengen voor het verzorgen van kleine ad-hoc bestellingen.

Bij Nettl Den Bosch heb je toegang tot de volledige verzameling van meer dan een miljoen voordelige aanbiedingen van een megagrote reeks van drukwerk en promotie items. Van visitekaartjes tot brochures. Van flyers tot folders, allemaal voor scherpe prijzen en met een hoog serviceniveau.

Een greep uit ons assortiment

print & drukwerk

Promotie drukwerk

Echt opvallen doe je met promotie drukwerk! Voordelig drukwerk voor een beurs, flyeractie of voor het presenteren van je bedrijf.

Zakelijk drukwerk

Klein, middel of groot bedrijf? Zakelijk drukwerk is onmisbaar! Bijvoorbeeld: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en zelfs gepersonaliseerd drukwerk.

Horeca Drukwerk

Ook in de horeca heb je drukwerk nodig. Niet alleen voor placemats of menukaarten. Maar ook voor subtiele reclame zoals tafelkaarten en bierviltjes.

Foliedruk, spot-UV lak, letterpress en andere exclusieve

Drukwerk afwerkingen

Foliedruk

Foliedruk of hotfoil is een druktechniek waarbij een dun laagje folie op het papier wordt aangebracht. Een exclusieve luxe veredeling voor: visitekaartjes, briefpapier, kaarten, doosjes etc.

Spot-UV lak

Spot UV-lak is een luxe afwerking wat zorgt voor een glanzende laklaag dat op bepaalde delen van het drukwerk worden aangebracht. Hierdoor kun je bijvoorbeeld het logo extra laten opvallen.

Letterpress

Ambachtelijk drukwerk met een authentieke en karakteristieke uitstraling. Letterpress is een oude druktechniek wat ervoor zorgt dat de afdruk dieper in het papier wordt geperst. Ook wel boekdruk genoemd.

Relatiegeschenken

Bedrukte Kleding & Textiel

Sportkleding

Sportkleding laten bedrukken voor jouw team of sportevenement? Met een ruim assortiment sportkleding o.a. sportbroeken, hardloopkleding, en sportsweaters. Kortom; Wij leveren alle bedrukte sportkleding voor verenigingen, bedrijven, sportclubs en particulieren.

Casual kleding

Gespecialiseerd in het voordelig drukken van logo’s, afbeeldinging en teksten op casual kleding, promotiekleding en diverse textiel. Wij bieden een gevarieerd en modern assortiment die geheel naar eigen wens is te bedrukken. Casual kleding voor mannen en vrouwen!

Werkkleding

Professionele bedrijfskleding of werkkleding laten bedrukken? Zorg voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van jouw bedrijf met bedrukte werkshirts. Werkkleding voor timmerlieden, steigerbouwers, installateurs, schilders, hoveniers, etc. Wij bedrukken het allemaal.

Jouw account

Log in op je account en werk online samen met jouw lokale webdesign studio uit Den Bosch!

Maak gebruik van een uniek online systeem om eenvoudig je website te beheren, bestellingen te plaatsen én toegang te krijgen tot de grootste beeldbank.

Account aanvragen