Unieke website voor kapsalon of barbershop

Speciaal voor de kapperszaak een website helemaal op maat gemaakt. Vanaf slechts €24.95 per maand

Met een aantrekkelijk webdesign voor de perfecte kapperswebsite

Website voor de kapsalon

Wij gaan graag voor je aan de slag om een mooie website te maken voor je kapsalon, barbershop of als ambulante kapper!

Heb je een kapsalon of barbershop en wil je graag een nieuwe website laten maken? Kies dan voor een van onze professioneel ingerichte websites voor de kapperszaak. Je hebt al een eigen kapperswebsite helemaal op maat gemaakt in de kleuren van jouw huisstijl vanaf € 24,95 per maand.

Je hebt al een complete kappers website vanaf €24,95 per maand!

Voor een klein bedrag per maand heb je al een uniek op maat gemaakte website, helemaal in eigen huisstijl passend bij jouw logo. Iedere website wordt geleverd met alle belangrijkste functies om direct te kunnen starten met je kapperszaak.

Bekijk hieronder enkele demosites of voorbeelden van responsive websites voor de kapsalon, barbershop of thuiskapper.

website laten maken voor de barbershop

Barbershop demo 1

Een traditionele website voor de échte barbier, op maat gemaakt!

website laten maken voor de kapsalon

Kapsalon demo 2

Een professionele kapperswebsite helemaal in eigen huisstijl.

Website laten maken voor de thuiskapper

Thuiskapper demo 3

Kappers website met alle functies om te starten met je kapperszaak.

Wat is een Nettl kapperswebsite?

Website op maat gemaakt; in eigen huisstijl incl. hosting & support

Voor de kappersbranche hebben wij een speciaal op maat gemaakt platform ontwikkeld waarmee we snel een unieke kapperswebsite kunnen maken voor de kapsalon, barbershop of ambulante kapper.
Onze Nettl webbouwers maken een origineel op maat gemaakte website helemaal in stijl naar de kleurstelling en huisstijl van jouw bedrijf. Heb je specifieke wensen? Ook dat is voor onze designers en merkstylisten geen probleem! Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak met ons om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag verder.

Ja, Ik wil ook een eigen kapperswebsite!

Onze merkstylisten en designers zullen je helpen om je kapsalon of barbershop naar het volgende niveau te brengen.

  • Proposal / Voorstel
    Tijdens een intake of kennismakingsgesprek zullen wij alle wensen en mogelijkheden met je bespreken. Vervolgens presenteren wij geheel vrijblijvend een voorstel voor het laten maken van jouw unieke kapperswebsite.

  • Website bouwen
    Nadat het voorstel is geaccepteerd gaan wij aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw uniek op maat gemaakte website. Wij bouwen een live werkende site, in een speciale test omgeving zodat je deze direct kunt bekijken en testen op verschillende apparaten.

  • Website live
    Zodra je helemaal tevreden bent met jouw nieuwe website, is het tijd om de site live te zetten. Dit kan op een nieuwe of een bestaand domein. Bovendien kan dit al binnen 48 uur gebeuren.
Nettl Design StudioAfspraak maken

Responsive website voor kappers!

Onze populaire Nettl:one kappers websites zijn altijd responsive en geschikt voor de zoekmachines

Een responsive website heeft een ‘vloeibare indeling’ en past zich aan naar ieder device. Met meer dan de helft van de bezoekers die tegenwoordig op hun mobiele telefoon surfen, zal een responsive, mobielvriendelijke website de kans vergroten op meer klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, mooie, functionele -maar bovenal mobielvriendelijke websites- om je kapsalon naar een hoger niveau te tillen. We helpen je graag verder met het ontwerpen van een mooie responsive, mobielvriendelijke website.

j

Eenvoudig in beheer

Je Nettl: One website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen eenvoudig en pas dit zelf aan, zonder kosten en zonder moeite!

j

Eenvoudig in beheer

Je Nettl: One website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen eenvoudig en pas dit zelf aan, zonder kosten en zonder moeite!

U

100% zoekmachine geschikt

Elke Nettl :one website is klaar voor de zoekmachine vanaf het begin. Het hoger komen in de zoekmachine rankings heeft consistentie, vaardigheid en tijd nodig. Bespreek hiervoor met ons de mogelijkheden.

U

100% zoekmachine geschikt

Elke Nettl :one website is klaar voor de zoekmachine vanaf het begin. Het hoger komen in de zoekmachine rankings heeft consistentie, vaardigheid en tijd nodig. Bespreek hiervoor met ons de mogelijkheden.

1

Flexibel en schaalbaar

Nettl: one is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen, wanneer je bedrijf groeit kan de website meegroeien.

Zie Nettl :connect en Nettl :commerce.

1

Flexibel en schaalbaar

Nettl: one is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen, wanneer je bedrijf groeit kan de website meegroeien.

Zie Nettl :connect en Nettl :commerce.

Wat zijn de voordelen?

Een optimale webervaring door responsive webdesign!

Conversieverhogend!

Een goed weergeven website op mobiel en computer betekent een responsive webdesign. Een responsive website dat de ervaring van jouw bezoekers velen malen beter maakt!

U

Zoekmachine geschikt

Bereik een groter publiek! Zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites. Zorg ervoor dat je op mobiele zoekopdrachten van Google goed wordt weergegeven in de rankings.

j

Makkelijk aan te passen

Alle Nettl :one websites worden geleverd met een goed ingebouwd content management systeem. Bewerk eenvoudig teksten, voeg pagina’s toe en update afbeeldingen, zonder extra kosten.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze werkwijze; professioneel en doeltreffend. Want een goed functionerende én gebruiksvriendelijke website is cruciaal voor een succesvol bedrijf!

h

1. Voorstel

Na een kort overleg en het bespreken van je wensen nemen we de mogelijkheden door, uiteraard passend binnen het door jou gestelde budget. Hierna presenteren wij geheel vrijblijvend een voorstel.

2. Webdesign

Zodra het voorstel is geaccepteerd gaan wij aan de slag met het ontwerpen van je website. Wij bouwen een live werkende site, in een speciale test omgeving zodat je deze kunt bekijken op verschillende apparaten.

3. Lancering

Na goedkeuring van het ontwerp en het uitvoerig testen van je nieuwe website, is het tijd om de site live te zetten. Dit kan op een nieuwe of een bestaand domein. Bovendien kan dit al binnen 48 uur gebeuren.

4. Training

Nadat de website 'live' is gegaan zullen we een afspraak inplannen voor een evaluatiegesprek en training over het gebruik van de site. Ook gaan we de toekomstplannen met je bespreken over je nieuwe website.

Een Nettl :one website zal worden gehost op het cloud platform van Nettl, aangedreven door AWS. Dit maakt gebruik van een stabiel en veilig netwerk waar onder andere bekende namen zoals Netflix, Pinterest, Expedia en Amazon op draaien.

Nog geen logo of huisstijl?

Geen probleem! Nettl’s merkstylisten en designers zullen je identiteit versterken om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Een fantastisch design hoeft niet de wereld te kosten. Maar een slecht design kost je meer dan je zou denken. Onze grafische designers werken aan honderden projecten per jaar voor lokale bedrijven. We ontwerpen elegante schrijfbenodigdheden en sterk promotioneel materiaal. Van een visitekaartje tot een brochure. Van een klein logo, tot een volledige merkidentiteit en gecombineerde campagnes.
We denken dat je onze aanpak verfrissend zal vinden. Kom langs, vertel ons waar je aan denkt en wij laten het creatieve beest los.

Design & drukwerk

Profiteer van onze voordelige drukwerkpakketten incl. logo & ontwerp!

Logo + Huisstijl

Nettl ‘s-Hertogenbosch ontwerpt elke logo, visitekaartje en briefpapier geheel op maat! Een professioneel ontworpen logo voor een betaalbare prijs! Profiteer van onze super voordelige drukwerk pakketten.

• Altijd op maat gemaakt!
• 100% unieke designs.
• 100% tevredenheidsgarantie.

AL VANAF

€ 199.-

Maak een afspraak!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Webdesign

Gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, mooie, functionele – maar bovenal mobielvriendelijke - websites. We combineren de looks met gebruiksvriendelijkheid om de perfecte website te creëren voor jouw bedrijf!

j

Ontwerp & DTP

De professionals van onze grafisch design- en DTP-afdeling staan voor je klaar om je te voorzien van een nieuw logo, een complete huisstijl, of om je te helpen bij de opmaak van je flyers, folders, brochures en magazines!

i

Print & Drukwerk

Wij leveren print- en drukoplossingen van de hoogste kwaliteit met een onderscheidend vermogen. Ook verzorgen we snel én professioneel al je reguliere print- en drukwerk in elke gewenste oplage.

Sign & Presentatie

Autobelettering, reclameborden of naambordjes; er zijn veel manieren om gebruik te maken van belettering. Soms is een permanente oplossing niet gewenst en ook voor tijdelijke acties hebben we voldoende mogelijkheden!

Jouw account

Log in op je account en werk online samen met jouw lokale webdesign studio uit Den Bosch!

Maak gebruik van een uniek online systeem om eenvoudig je website te beheren, bestellingen te plaatsen én toegang te krijgen tot de grootste beeldbank.

Account aanvragen