Website hosting

Nettl: cloud-gebaseerde hosting heeft hoogwaardige kwaliteit!

Zo kun je meeschalen terwijl je bedrijf groeit.

Nettl:Hosting

Cloud-gebaseerde Nettl webhosting heeft hoogwaardige kwaliteit op de beste servers

Je Nettl website, webshop of applicatie wordt gehost via ons Cloud platform, in samenwerking met AWS. Zij maken gebruik van dezelfde bewezen infrastructuur van gerenomeerde bedrijven als Netflix, Pinterest, Expedia en Amazon.

Wij geloven in dingen simpel houden, afhankelijk van het type website dat we voor je bouwen, bieden we een passend hostingpakket aan. Dat maakt het gemakkelijker om te budgetteren op wat je iedere maand uitgeeft. Zonder vervelende verrassingen.

0
Schaalt met je mee

Als je bedrijf groeit en je meer bezoekers naar je website krijgt, werken we met je samen om je hostingcapaciteit te schalen. Of misschien breid je internationaal uit en wil je aanvullende hosting in een land dichter bij je klanten hebben. Je Nettl hosting is gebouwd om met je mee te schalen.

Hoge beschikbaarheid!

Het is essentieel dat je site altijd online is, daarom hebben we de hoogste beschikbaarheid in onze infrastructuur ingebouwd, die uitval minimaliseert. Wanneer je site absoluut 100% van de tijd online moet zijn, praat dan met ons over het hosten via meerdere locaties om zekerheid te garanderen.

Voorkom een crash

Geen zorgen meer over het herstellen na een crash! Met Nettl hosting is het automatisch ingebouwd. In het onwaarschijnlijke geval van een hardware storing, neemt een andere server of datacentrum het over. Ook backups zijn onderdeel van de server, dus je kunt altijd terug als het nodig is.

Jouw account

Log in op je account en werk online samen met jouw lokale webdesign studio uit Den Bosch!

Maak gebruik van een uniek online systeem om eenvoudig je website te beheren, bestellingen te plaatsen én toegang te krijgen tot de grootste beeldbank.

Account aanvragen

Maak een afspraak!

Wij bieden een hoogwaardige en uitgebreid hostingpakket aan.
Onder andere Netflix, Uber. Pinterest en Apple maken gebruik van dezelfde servers.