Website laten maken?

Mooie, professioneel ontworpen websites en webshops. Responsive webdesign; dus goed zichtbaar op computer, laptop, tablet én smartphone! 100% zoekmachine vriendelijk en altijd flexibel en schaalbaar!

Maak direct een afspraak

Nettl Den Bosch Webdesign

Het aanbieden van websites doen wij volgens het wereldwijde Nettl concept.

Wat bijzonder is; wij zijn een webstudio met een eigen grafische productie! Een studio die websites maakt én een eigen productie heeft voor digitaal print-, drukwerk en sign. Dat zijn wij; Nettl ‘s-Hertogenbosch!

Je ziet vaak bij bedrijven die websites bouwen, de kennis op het gebied van drukwerk beperkt is. Wij zijn juist heel goed in het adviseren en produceren op deze gebieden. Ons doel is dan ook, de klant ontzorgen op het gebied van online en offline communicatie. Van een simpele informatieve responsive website, tot websites die we kunnen koppelen aan jouw boekingssysteem.

Hoe Nettl jij?

Laten we jouw route vinden!

We geloven niet in ‘one size fits all’.

Ieder bedrijf is anders… net als iedere website die wij maken.

Onze websites worden gebouwd om te blijven. Ze groeien met je bedrijf mee. Je wilt voorkomen dat je nieuwe website de volgende maand alweer overbodig is, omdat je een nieuwe toepassing nodig hebt.

De modulaire aanpak zorgt ervoor dat we je via onze vertrouwde werkwijze snel online krijgen. En daarna gaan we je site gestructureerd upgraden, wanneer jij er klaar voor bent.

Het helpt als je weet waar je naartoe wilt, zodat wij het juiste platform kunnen kiezen om mee te beginnen. Maar je hoeft niet alles tegelijk te doen.
We merken dat het beter is om je site continu te ontwikkelen, met regelmatige, kleine aanpassingen.

Nettl :one

Onze meest populaire responsive website

Een mobiele, tablet-vriendelijke en desktop geoptimaliseerde site in één. Perfect als je een online brochure, portfolio of teamprofiel wilt creëren. Omdat je Nettl :one website modulair is, kunnen we later naar :connect of :commerce upgraden.

Nettl :connect

Wil je online transacties mogelijk maken?

Wil je online boekingen toevoegen aan je website? Live afspraken maken of kamerreserveringen? Nettl :connect voegt al deze online elementen toe aan je website om je te helpen bij transacties met nieuwe en bestaande klanten zoals zij dat willen.

Nettl :commerce

Misschien wil je online verkopen?

Een Nettl :commerce site zet je productcatalogus online en laat klanten online kopen en betalen. Je ontvangt een back-office om je bestellingen te managen en we integreren een boekhoudsysteem.

Ga met ons in gesprek!

En we helpen je om de juiste route te vinden..

Website op maat gemaakt

Onze Nettl :agile benadering heeft als doel jouw project zo in te richten dat de website sneller en kosten effectiever gemaakt kan worden.

Wij vinden het het beste om te beginnen met de belangrijke zaken die ervoor zorgen dat je website gelanceerd kan worden. Daarna zullen we gaan verfijnen. Dit doen we in kleine stap-voor-stap termijnen die er uiteindelijk voor zorgen dat de website voor 100% aansluit op je wensen.

Zie hieronder de verschillende starterspakketten:

Wat zijn de voordelen?

Verkoop je prachtige goederen of onmisbare diensten?

Conversie verhogend!

Een website goed weergeven op mobiele apparaten en desktops betekent een responsive website dat de ervaring van jouw bezoekers beter maakt. Het is dus waarschijnlijker dat ze vinden waarnaar ze op zoek zijn.

U

100% zoekmachine geschikt

Bereik een groter publiek! Zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites. Zorg ervoor dat je op mobiele zoekopdrachten van Google goed wordt weergegeven in de rankings.

j

Makkelijk aan te passen

Alle Nettl websites worden geleverd met een goed ingebouwd content management systeem. Hiermee bewerk je eenvoudig teksten, kun je pagina’s toevoegen en update je afbeeldingen, zonder extra kosten.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze werkwijze; professioneel en doeltreffend. Want een goed functionerende én gebruiksvriendelijke website is cruciaal voor een succesvol bedrijf!

h

1. Voorstel

Na een kort overleg en het bespreken van je wensen nemen we de mogelijkheden door, uiteraard passend binnen het door jou gestelde budget. Hierna presenteren wij geheel vrijblijvend een voorstel.

2. Webdesign

Zodra het voorstel is geaccepteerd gaan wij aan de slag met het ontwerpen van je website. Wij bouwen een live werkende site, in een speciale test omgeving zodat je deze kunt bekijken op verschillende apparaten.

3. Lancering

Na goedkeuring van het ontwerp en het uitvoerig testen van je nieuwe website, is het tijd om de site live te zetten. Dit kan op een nieuwe of een bestaand domein. Bovendien kan dit al binnen 48 uur gebeuren.

4. Training

Nadat de website ‘live’ is gegaan zullen we een afspraak inplannen voor een evaluatiegesprek en training over het gebruik van de site. Ook gaan we de toekomstplannen met je bespreken over je nieuwe website.

Elke Nettl website die door ons wordt gemaakt zal worden gehost op het cloud platform van Nettl, aangedreven door AWS. Dit maakt gebruik van een stabiel en veilig netwerk waar onder andere bekende namen zoals Netflix, Pinterest, Expedia en Amazon op draaien.

Maak een afspraak!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!