Sign & Presentatie

Van gevelreclame tot autobelettering en plakletters tot megagrote vlaggen voor extra aandacht.

Voor al je grafische uitingen en full colour prints kun je bij Nettl Den Bosch terecht!

:sign

We helpen je om je op de juiste manier te presenteren

Soms is het niet alleen wat je zegt, maar wat je uitstraalt. Onze nieuwe beursproducten geven je de tools om je boodschap te delen. Creëer voor het eerst, eye-catcherdisplays… zonder een tranentrekkend prijskaartje.

Bij Nettl Den Bosch heb je toegang tot de volledige verzameling van meer dan een miljoen voordelige aanbiedingen van een megagrote reeks drukwerk en promotie items. We maken grote banners voor buiten, stoepborden voor op straat en megagrote vlaggen voor extra aandacht.

Zien is geloven. Kom langs bij onze Nettl studio in Den Bosch om je ogen de kost te geven en alle opties door te nemen.

Een greep uit ons assortiment

Sign & Presentatie

Gevelreclame

Gevelreclame is een goede manier om de herkenbaarheid van je winkel of bedrijfspand te vergroten. Van raamstickers tot reclameborden en van gevelbelettering tot freesletters. Bij Nettl Den Bosch kun je voor alle soorten gevelreclame terecht.

Beurswanden

Onze rechte- en gebogen beurswanden zijn binnen enkele minuten in elkaar te zetten. Iedere fabric beurswand heeft een doorlopend beeld zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het uitlijnen van panelen. Ook dubbelzijdig te bedrukken!

Vlaggen

Van kioskvlaggen tot gevelvlaggen. En van beachflags in verschillende vormen tot megagrote mastvlaggen! Diverse soorten vlaggenstof, voor tijdelijk gebruik. Of stevig luchtdoorlatend materiaal voor omgevingen waar heftige wind kan woeden.

Beurswanden

Beurs benodigdheden

Roll-up banners

Onze draagbare roll-up banners zijn ideaal om te gebruiken voor beurzen en evenementen. Of voor permanent gebruik op kantoor als displays. Inclusief gratis draagtas!

Zitzakken

Creëer comfortabele loungeruimtes met deze grote zitzakken. Volledig naar wens te bedrukken. Waterproof, brandvertragend en bestand tegen vervagen.

Partytent

Geschikt voor promotie of als beschutting voor events in de buitenlucht. Waterproof dak, achterwand en zijwanden kunnen we helemaal voor je personaliseren.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze werkwijze; professioneel en doeltreffend. Door ‘heldere communicatie’ en ‘meedenken met de klant’ komen we tot een perfect eindproduct wat helemaal aansluit bij de wensen!

Onze Top-producten

Raamdecoratie

Glass etched folie

Beursdecoratie

Zit benodigdheden

Staantafels

Beurswand + tafel